Reduceri!

Ulei de parafina saune Stelon 1 litru

În stoc

Prețul inițial a fost: 162,35 lei.Prețul curent este: 138,00 lei.

SKU: 6430020531026

SKU: 6430020531026 Categorie:

Descriere

Uleiul de parafină este un produs non-toxic, ecologic, perfect pentru protejarea băncilor și panourilor de saună. Uleiul de parafină protejează suprafața lemnului împotriva umidității și ușurează păstrarea curatului. Deoarece uleiul de parafină pătrunde adânc în bobul lemnului, împiedică alte substanțe să intre în lemn. Uleiul de parafină este incolor, iar tratamentul cu ulei adâncește diferitele nuanțe ale boabelor de lemn. Uleiul de parafină este potrivit pentru toate tipurile de lemn; este deosebit de bun pentru lemnul tratat termic și arinul negru.

În plus față de băncile și panourile de saună, uleiul de parafină Stelon poate fi folosit și pentru a proteja alte suprafețe din lemn de interior, cum ar fi mobilier cu furnir și suprafețe netratate, cum ar fi scânduri.

Uleiul de parafină este ușor de utilizat

Uleiul de parafină se aplică pe o suprafață de lemn netratată cu un burete sau o cârpă fără scame. O bancă de saună trebuie curățată și lăsată să se usuce înainte de a o trata cu ulei. O bancă pătată și întunecată trebuie șlefuită înainte de tratamentul cu ulei. Uleiul de parafină trebuie aplicat în condiții de uscare: umiditate sub 80% și temperatură de cel puțin 5ºC. Cel mai bun rezultat este obținut dacă sauna este încălzită la aproximativ 50ºC înainte de tratament.

Tratamentul cu ulei de parafină trebuie repetat dacă uleiul este absorbit imediat de lemn. După tratament, ștergeți orice exces de ulei de pe bancă. Bureții sau cârpele folosite pot fi curățate cu apă sau aruncate cu deșeuri obișnuite. Bureții sau cârpele folosite nu se autoaprind.

Capacitate: 1 l

Capacitate de răspândire: 8-15 mp / l litru

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de parafina saune Stelon 1 litru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cere oferta pentru

Ulei de parafina saune Stelon 1 litru