Reduceri!

Covoras electric incalzire pardoseala, Danfoss, Echeat 150S, suprafata 6 mp (0,5×12 m), 150 W/mp

Disponibil la comanda

Prețul inițial a fost: 3.800,00 lei.Prețul curent este: 3.600,00 lei.

Descriere

Element de incalzire cu cablu monofilar (un conductor), ecranat, gata confectionat pentru utilizare.

Cablul subtire este fixat pe un covoras cu adeziv la partea inferioara, pentru o instalare usoara.

Elementul de incalzire este special conceput pentru aplicatii de interior si trebuie incorporat complet in adezivul flexibil de faianta, beton sau alte materiale similar fiind ideal pentru renovarea pardoselilor vechi. ECheat 150S ofera o putere de 150 W/m.

Cavorasul incalzitor este livrat cu 2 cabluri de alimentare electrica 1x1mm cu lungimea de 4m.
Atentie! Partea de cablu incalzitor nu trebuie taiata.
Puterea specificata este oferita la o tensiune de 230V

Încălzirea prin pardoseală are numeroase avantaje, iar DANFOSS ne propune o variantă foarte la îndemână pentru a beneficia de acest tip de încălzire. Covorașul electric este special conceput pentru a fi montat cu ușurință. Acesta are suprafața aderentă, ceea ce-l face să se lipească cu ușurință și să nu se deplasese atunci când urmează să fie acoperit de șapa superioară și de tipul de pardoseală dorit. De asemenea este mult mai simplu să folosim acest tip de covoraș, căci cablul care conține agentul termic este deja asamblat astfel încât răspândirea căldurii să se realizeze uniform. În acest fel este foarte simplu de montat de către oricine, nefiind nevoie de cunoștințe tehnice din acest domeniu.

Căldura este răspândită de jos în sus, prin tehnologia încălzirii radiante. Covorașul electric transferă căldura către pardoseală într-un mod foarte eficient, fără pierderi termice. Putem utiliza acest tip de încălzire pentru orice tip de încăpere și de pardoseală. Conductivitatea termică a pardoselii este importantă pentru a determina nivelul puterii termice pe care trebuie să o folosim. Gresia este un material care conduce căldura foarte bine, astfel în camerele acoperite cu gresie vom folosi o putere termică mai mică decât în cele acoperite cu lemn sau parchet. Este foarte important, de asemenea, ca locuința să fie izolată termic. Acest lucru asigură salvarea a până la 50% din energia necesară încălzirii.

Covorașul electric pentru încălzire prin pardoseală este alegerea perfectă dacă ne dorim o locuință mai curată și mai spațioasă. Deoarece întreg mecanismul este ascuns sub pardosea, nu există elemente vizibile care incomodează în privința amenajării interioare și nici obiecte care să atragă praful.

Greutate 2.69 kg

BRAND DANFOSS
MODEL MONOFILAR ECHEAT
TIP COVORAS
Temperatura maxima de lucru 90 C
ALIMENTARE ELECTRICA 230/50 V/Hz V/Hz
Rezistenta la UV DA
GRAD DE PROTECTIE IPX7
Suprafata 6 MP MP
Lungime 12000 MM MM
GROSIME 2,3
Putere 900 W W
TEMP. MAXIMA DE LUCRU 90 °C C

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Covoras electric incalzire pardoseala, Danfoss, Echeat 150S, suprafata 6 mp (0,5×12 m), 150 W/mp”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cere oferta pentru

Covoras electric incalzire pardoseala, Danfoss, Echeat 150S, suprafata 6 mp (0,5×12 m), 150 W/mp