Reduceri!

Termostat programabil incalzire pardoseala cu senzor camera si podea, Danfoss, ECtemp Next Plus, 230V

Disponibil la comanda

Prețul inițial a fost: 1.600,00 lei.Prețul curent este: 1.400,00 lei.

Descriere

Termostat electronic programabil, cu temporizator, util pentru controlul elementelor electrice de incalzire prin pardoseala. Termostatul este proiectat numai pentru instalare in pozitie fixa si se poate utiliza pentru incalzirea directa a intregii camere, oferind un grad ridicat de confort

ECtemp 535 este un regulator de temperatură ajustabil, special proiectat pentru sistemele de încălzire în pardoseală. Termostatul este dotat cu un senzor de cameră pentru controlul temperaturii camerei şi cu un senzor suplimentar de podea pentru limitarea temperaturii maxime a podelei. Cronotermostatul poate fi montat fie direct, fie pe suprafaţa unui perete. Odată setat, termostatul va regla automat încălzirea pentru a îndeplini cerinţele de confort, măsurând temperatura podelei şi combinând-o cu temperatura măsurată a aerului, indiferent de schimbările condiţiilor meteorologice.

Cronotermostatul este dotat cu butoane pentru reglarea setării de temperatură şi cu un indicator LED care afişează perioadele de staţionare (lumină verde) şi perioadele de încălzire (lumină roşie). Este important ca termostatul să nu fie amplasat în camere cu umiditate ridicată. În acest caz, îl putem monta într-o cameră învecinată.

Termostatul nu trebuie să stea pe peretele exterior al încăperii sau să fie expus la lumina directă a soarelui. În acest fel putem avea siguranța că datele receptate sunt corecte, iar termostatul funcționează corespunzător. Pentru controlul optim al consumului de energie este indicat să instalăm senzor de podea. Cronotermostatul receptează datele primite de la acesta și reglează nivelul maxim al temperaturii la care poate ajunge pardoseala. În acest mod, podeaua este protejată de supraîncălzire și este evitată risipa de energie. Prin folosirea cronotermostatului tip ECtemp 535 este foarte simplu să menținem un climat adecvat atunci când utilizăm un sistem termic prin pardoseală. Prin reglarea temperaturii din aer și pe cea de la nivelul podelei putem dispune de cel mai bun confort termic.

 

TIP 535
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT 30 °C C
TEMP. MINIMA MEDIU AMBIANT -10 °C C
TEMP. DE INGHET 5 °C C
Serie DANFOSS
MASA 0.107 KG kg
GAMA DE PRODUSE CONTROL TEMPERATURA
MODEL ECTEMP
Functionare CABLU
Culoare ALB
INTERVAL DE COMUTARE ±0.2-0.4 °C
ALIMENTARE ELECTRICA 230/50 V/Hz V/Hz
GRAD DE PROTECTIE IP31
Montaj PE PERETE
Inaltime 85 MM mm
Lungime 85 mm MM MM
Latime 54 MM MM
BRAND DANFOSS

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Termostat programabil incalzire pardoseala cu senzor camera si podea, Danfoss, ECtemp Next Plus, 230V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cere oferta pentru

Termostat programabil incalzire pardoseala cu senzor camera si podea, Danfoss, ECtemp Next Plus, 230V