Reduceri!

Pietre de sauna HARVIA 20 KG Ø 5-10 CM

În stoc

Prețul inițial a fost: 170,59 lei.Prețul curent este: 145,00 lei.

SKU: 6410082607952

SKU: 6410082607952 Categorie:

Descriere

Pentru a vă transforma sauna într-o oază personală de wellness, aveți nevoie de accesorii de înaltă calitate.

Pietrele de saună trebuie, de asemenea, alese cu grijă – pentru experiența ideală de saună aveți nevoie de pietre de înaltă calitate, astfel încât căldura produsă de încălzitorul dumneavoastră de saună să poată fi, de asemenea, păstrată cu grijă și pentru o lungă perioadă de timp, iar căldura să poată fi transmisă în mod constant împrejurimilor. aer la o temperatură constantă. Acest lucru garantează un climat interior sănătos în care vă puteți relaxa. Pietrele de saună contribuie, de asemenea, la o infuzie aromatică liniștitoare, deoarece infuzia se poate desfășura și evapora perfect doar cu pietre de saună de înaltă calitate .

Ca pietre naturale sparte, pietrele de saună Harvia sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea în saune. Roca nu numai că are proprietăți termice ideale, dar forma pietrelor și marginile sparte servesc bine în raport cu tot ce ține de infuzii. Datorită marginilor mari de rupere, pietrele oferă suficientă suprafață pentru lichidul de infuzie, astfel încât să puteți vaporiza perfect și să vă dezvoltați efectul optim .

Pietrele naturale Harvia sunt în mod natural extrem de rezistente, ceea ce înseamnă că sunt ideale pentru utilizarea în încălzitoarele de saune. Datorită diferențelor mari și fluctuante de temperatură și umidității la care sunt expuse pietrele în timpul funcționării saunei, pietrele de saună inferioare pot fi crăpate rapid. Cu toate acestea, aceste pietre de saună de înaltă calitate rezistă, de asemenea, acestor sarcini pe o perioadă lungă de timp nedeteriorate și asigură relaxare în timpul unei sesiuni de saună pentru o perioadă lungă de timp.

Dimensiune 50 – 100 mm
Greutate cutie: 20 kg

Informații suplimentare

Greutate 20,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pietre de sauna HARVIA 20 KG Ø 5-10 CM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cere oferta pentru

Pietre de sauna HARVIA 20 KG Ø 5-10 CM